Traditionele

Chinese massage

& pedicure

 

06 26 87 86 86

06 26 87 86 86

Mogelijkheden

Duo Massage

U en uw partner kunnen samen in één kamer van deze massage genieten. Twee masseuses zullen u en uw partner behandelen. Deze behandeling is erg populair en wordt vrij vaak bij ons geboekt; bekijk de vijf    reviews van onze klanten op Google!

Deze massage wordt vaak cadeau gedaan aan de partner als verrassing, dagje uit, verjaardag of gewoon genieten. Tarief: zie onze prijslijst ontspannings massage x 2 (alléén mogelijk op afspraak).

Onze geboden kwaliteit in verhouding tot een scherpe prijs, is in heel Limburg, grensstreek België en Duitsland niet te vinden!

Combinatie Massage

Veel van onze klanten vragen tijdens een ontspannings massage aan de masseuse speciale aandacht en extra behandelingen voor bijvoorbeeld onderrug, hoofd nek schouders, voeten etc. Daar is een ontspannings massage, niet voor bedoelt en zou een verkeerde keuze zijn. Deze combinatie massage geeft 4 van de beschreven massages in 1 behandeling: Tuina / Hoofd Nek Schouders Rug / Voet Reflex / Ontspanning.

Tuina

Is een bijzonder stevige Traditionele Chinese Massage. Puur gericht op acupunctuurpunten en spieren. Deze massage is vergelijkbaar met een sportmassage en lost veel lichamelijke klachten op. Niet vergelijkbaar met een ontspannings massage.

Ontspannings massage

Deze massage wordt gegeven met warme olie en is puur gericht op ontstressing en ontspanning. Heel gezond en een massage die nog lang blijft doorwerken.

Nek-, hoofd-, rug- en schoudermassage

Nek-, hoofd- (aangezicht), rug- en schoudermassage is vooral heilzaam voor mensen bij wie door stress dit gebied vast is gaan zitten. Geeft vaak na behandeling een enorme verlichting. Als Uw nek en schouders zijn verkrampt is deze massage een goede keuze.

Voet Reflex massage

Uw voetzolen, wreef, hiel en tenen worden op drukpunten gemasseerd, waardoor de corresponderende organen en zintuigen gestimuleerd worden. 

Guasha behandelingen

Hierbij wordt de huid (nek en rug) geschraapt met een speciale jade steen waarbij op de huid eerst warme olie is aangebracht. Op de plaats waar zich een spierblokkade bevindt kleurt de huid rood. Deze behandeling is pijnloos met veelal verassend goed resultaat.

Cupping behandeling

Voor mensen met kleine pijn plekken op de rug hebben wij een vacuüm behandeling (Cupping). Hierbij worden op de pijnplekken stolpjes geplaatst. Deze worden vacuüm gezogen, waardoor de huid omhoog wordt getrokken. Hierdoor worden de bloedvaten als het ware opgerekt waardoor er een enorme doorbloeding ontstaat. De pijn is daarna praktisch direct verdwenen. Eenvoudig maar heel doeltreffend.

Pedicure behandeling *

Let op: geen behandeling diabetes patiënten en ingegroeide teennagels.

⦁ Nagels knippen
⦁ Reinigen van nagels en nagelomgeving
⦁ Behandelen van kloven (indien nodig)
⦁ Verwijderen likdoorn (indien nodig)
⦁ Verwijderen van eelt
⦁ Behandeling wordt afgesloten met een voet en onderbeen massage inclusief een voetverzorgende crème.

* Alle gebruikte instrumenten worden na afloop van iedere behandeling in een professioneel ultrasoon bad gereinigd, zodat alle mogelijke bacteriën, schimmels en zelfs het Corona virus, gedood worden.

Olie

Wij gebruiken voor alle massages een niet geparfumeerde, verzorgende en verzachtende olie. Deze olie wordt constant in een speciale houder op een gelijke temperatuur van 60˚C. gehouden. Dit is voor u aangenaam en beter voor de behandeling van de spiergroepen.

Muziek

Zachte en ontspannende instrumentale achtergrond muziek.

Parkeren

Op de St. Annalaan is betaald parkeren van kracht van 08.00 tot 18.00 uur en op koopavond donderdag tot 21.00 uur. Koopzondag van 12.00 tot 18.00 uur. De parkeerautomaat staat voor onze praktijk.

Drankje

Gekoeld of warm bronwater naar keuze.

Betalen

U kunt bij ons per pin, creditcard of contant betalen; met kassabon en b.t.w. vermelding.