Traditionele

Chinese massage

& pedicure

 

06 26 87 86 86

06 26 87 86 86

Mogelijkheden

Duo Massage

U komt met uw partner voor deze massage op één kamer. Twee masseuses behandelen u en uw partner. Heel erg populair en vaak bij ons geboekt; zie de vijf  ***** beoordelingen van onze klanten, in de reviews op Google!

Deze massage wordt vaak cadeau gedaan aan de partner als verrassing, dagje uit, verjaardag of gewoon genieten. Tarief: zie onze prijslijst x 2 (alleen mogelijk op afspraak).

Onze geboden kwaliteit in verhouding tot een scherpe prijs, is in heel Limburg niet te vinden!

4 handen massage

U krijgt twee masseuses voor de door u gekozen tijdsduur van de massage. Tarief: zie onze prijslijst x 2 (alleen mogelijk op afspraak).

Tuina

Traditionele Chinese Massage (Tuina)
Deze massage is gericht op accupunctuur punten en spieren. U zult het niet altijd als even prettig ervaren, maar het is wel heel goed voor uw gezondheid omdat wij alle spiergroepen en accupunctuurpunten goed raken, waardoor de energie huishouding wordt gestimuleerd. 

Ontspannings massage 

Deze massage wordt gegeven met warme olie en is puur gericht op ontstressing en ontspanning. Heel gezond en een massage die nog dagen blijft doorwerken.

Guasha behandelingen

Hierbij wordt de huid geschraapt met een speciale steen waarbij op de huid eerst olie is aangebracht. Op de plaats waar zich een spierblokkade bevindt kleurt de huid rood. Deze behandeling is vrijwel pijnloos met veelal verassend goed resultaat. 

Cupping behandeling

Voor mensen met echte pijn plekken hebben wij een vacuüm behandeling (Cupping). Hierbij wordt op de pijnplek een glazen stolp geplaatst. Deze wordt vacuüm gezogen, waardoor de huid omhoog wordt getrokken. Hierdoor worden de bloedvaten als het ware opgerekt waardoor er een enorme doorbloeding ontstaat. De pijn is daarna praktisch direct verdwenen. Eenvoudig maar heel doeltreffend.    

Nek-, hoofd- en schoudermassage

Nek-, hoofd- en schoudermassage is vooral heilzaam voor mensen bij wie door stress dit gebied vast is gaan zitten. Geeft vaak in een korte tijd ( 30 min) een enorme verlichting. Als Uw nek en schouders zijn verkrampt is vaak een half uurtje al voldoende om de boel los te maken.       

Nek- en schoudermassage volgens Chinese School

Een speciale nek- en schoudermassage in combinatie met Guasha om vastzittende spieren in nek en schouders weer los te maken.

Voet Reflex massage 

Wij geven ook voeten massage. Hierbij worden eerst de voeten ontspannen in een warm bad. Daarna worden de voetzolen op allerlei punten gemasseerd, waardoor de organen en zintuigen gestimuleerd worden.    

Pedicure behandeling *

⦁ Nagels knippen
⦁ Reinigen van nagels en nagelomgeving
⦁ Behandelen van kloven (indien nodig)
⦁ Verwijderen likdoorn (indien nodig)
⦁ Verwijderen van eelt
⦁ Behandeling wordt afgesloten met een voet en onderbeen massage inclusief een voetverzorgende crème.

* Alle gebruikte instrumenten worden na afloop van iedere behandeling in een professioneel ultrasoon bad gereinigd, zodat alle mogelijke bacteriën, schimmels en zelfs het Corona virus, gedood worden.

Olie

Wij gebruiken voor alle massages een niet geparfumeerde, verzorgende en verzachtende olie. Deze olie wordt constant in een speciale houder op een gelijke temperatuur van 60˚C. gehouden. Dit is voor u aangenaam en beter voor de behandeling van de spiergroepen.

Douchen

In onze praktijk is het mogelijk om vooraf en achteraf te douchen. Zo gaat u weer fris de deur uit en u voelt zich als herboren!

Parkeren

Op de St. Annalaan is betaald parkeren van kracht van 08.00 tot 18.00 uur en op koopavond donderdag tot 21.00 uur. Koopzondag van 12.00 tot 18.00 uur. De parkeerautomaat staat voor onze praktijk.

Drankje gratis

kopje thee, koffie of frisdrank gratis

Betalen

U kunt bij ons per pin of contant betalen; met kassabon en b.t.w. vermelding.